Вашето „ДА“

В Hotel Imperial Plovdiv, a member of Radisson Individuals Вашата сватба .... е наша лична грижа! Разбирайки колко е важно в този специален за Вас ден всичко да е точно така, както винаги сте мечтали, нашите опитни служители ще се превърнат в най-ценния Ви сътрудник, съчетавайки експертните си познания с Вашите специални желания в създаването на идеалния сватбен ден. Изисканата атмосфера, впечатляващите менюта и интересни предложения, предоставяни от нашия главен готвач, както и перфектното обслужване, ще Ви помогнат да се отпуснете и почувствате сигурни, че това е сватбеният ден от Вашите мечти. Нашите специалисти ще Ви предложат оригинални идеи за украса, музика, програма и ще направят този ден незабравим. За нас ще бъде удоволствие да организираме и Вашето фирмено парти, коктейл и да превърнем личния Ви празник в неповторимо тържество. Богатият ни опит ни позволява да оправдаем очакванията и на най-взискателните гости.

ЗА ДВОЙКИТЕ,

които изберат да проведат сватбеното си тържество в Hotel Imperial Plovdiv, a member of Radisson Individuals ние предлагаме:

  • Посрещане на гостите в градината
  • Градинска арка за сключване на граждански брак
  • Избор на зали с капацитет от 50 до 270 гости
  • Безплатно настаняване в празнично аранжиран младоженски апартамент
  • Преференциални цени за нощувка на гости на сватбата
  • Безплатна дегустация за избор на сватбено меню
  • Сватбен консултант и организатор, ангажиран с Вашата сватба от момента на резервацията до сватбения ден.

*За изготвяне на предложение за провеждане на сватбено или друг вид тържество, моля свържете се с нашите организатори на тел. tel.: +359 32 600 758 / events.imperialplovdiv@radissonindividuals.com / или попълнете нашата
Онлайн форма за запитване. Онлайн брошура

Зала Кристал

Сватби и събития

ГОСТИ

200
Сватби и събития

МАСИ

Квадратни
Сватби и събития

ЕТАЖ

Партер с излаз към градината
Сватби и събития

РАЗМЕР

250 m2

Бална зала

Сватби и събития

ГОСТИ

270
Сватби и събития

МАСИ

Квадратни / Кръгли
Сватби и събития

ЕТАЖ

9-ти Етаж
Сватби и събития

РАЗМЕР

300 m2
BOOK NOW