Най-модерният Уелнес център в града

Времето спира щом прекрачите входа на Уелнес центъра на Hotel Imperial Plovdiv, a member of Radisson Individuals. Тук ще се насладите на изключително спокойствие, където умората и напрежението на натовареното ежедневие просто се изпаряват, позволявайки Ви да се почувствате освежени, балансирани и енергични. При нас ще намерите пълна гама от изключителни Уелнес процедури, масажи и терапии за тяло, сауни, парна баня и предразполагаща стая за релакс.

Уелнес етикет

  • За всички Уелнес процедури и Термална зона е необходима предварителна резервация.
  • При посещение на Уелнес центъра, моля, носете подходящо облекло; това включва носенето на подходящи обувки, бански и др.
  • Преди ползване на Уелнес съоръженията, моля, вземете душ. Преди ползване на Уелнес съоръженията вземете предвид всякакви свои физически и здравословни особености. С посещението си на Уелнес центъра Вие се съгласявате да ползвате съоръженията на свой собствен риск, без надзор от персонала.
  • Минималната възраст за посещение на Уелнес центъра е 12 години. Деца, под 16 годишна възраст, трябва да бъдат придружавани от възрастен.
  • За да се гарантира спокойствието на другите гости, използването на мобилни телефони в Уелнес центъра не е желателно.
  • Консумирането на алкохол и цигари не е разрешено.
  • За съхранение на ценности, моля, използвайте сейфа в хотелската Ви стая или на рецепцията на хотела.

*За допълнителна информация, моля, свържете се с нас на тел. +359 32 600 739.

Предлагаме възможността за запазване на часове онлайн
Уелнес пакети

  • Уелнес центърът на Hotel Imperial Plovdiv, a member of Radisson Individuals е на разположение за всички гости, без значение дали нощуват в хотела.
  • Предлагаме предплатени карти със специални отстъпки.

За допълнителна информация, моля, свържете се с нас на тел. + 359 32 600 739

Ваучери

  • Идеалният подарък за специален повод или събитие.

Ваучери са налични за всички процедури и термалната зона на желана от Вас стойност

ТЕРМАЛНА ЗОНА

Уелнес центърът е разположен на 700 м2 и разполага с: парна баня, финландска сауна, арома сауна, инфрачервена кабина, контрастно шоково ведро, джакузи, кнайп пътека, релакс зона със затоплящи се пейки и лежанки. Парата осигурява терапевтичния елемент на Вашето преживяване.

УЕЛНЕС ПРОЦЕДУРИ И БУТИК

Независимо дали желаете да се почувствате успокоени, възстановени или заредени с енергия, нашите успокояващи терапии ще възстановят усещането за хармония във Вашите душа и тяло.

ТРАДИЦИОННИ МАСАЖИ

Облекчете и намалете стреса, подобрете кръвообращението и жизнеността си с нашата колекция от отпускащи и възстановителни масажи.

ФИТНЕС

Независимо дали се нуждаете от тонизираща тренировка, изграждане на перфектно тяло или просто изхвърляне на стреса, нашият комплексен фитнес център ще Ви помогне да постигнете целта си. Отворен 24ч /за гости на хотела/, центърът е оборудван с най-новите фитнес уреди на CYBEX, както и разнообразни кардио уреди.