Hamam
Hamam
Hamam
Hamam
Relax area
Relax area
ICE BOWL1
ICE BOWL1
Jacuzzi
Jacuzzi
Steam bath
Steam bath
Fitness, gym, fitnes center
Fitness, gym, fitnes center
tel: +359 32 600 730

mob: +359 89 44 55 944

e-mail: reservations@hotelimperial.bg

Най-модерният Уелнес център в града

Времето спира щом прекрачите входа на Уелнес центъра на Хотел Империал Пловдив. Тук ще се насладите на изключително спокойствие, където умората и напрежението на натовареното ежедневие просто се изпаряват, позволявайки Ви да се почувствате освежени, балансирани и енергични. При нас ще намерите пълна гама от изключителни Уелнес процедури, масажи и терапии за тяло, сауни, парна баня и предразполагаща стая за релакс.


Suite

ТЕРМАЛНА ЗОНА

Уелнес центърът е разположен на 700 м2 и разполага с: парна баня, финландска сауна, арома сауна, инфрачервена кабина, контранстно шоково ведро, джакузи, кнайп пътека, релакс зона със затоплящи се пейки и лежанки. Парата осигурява терапевтичния елемент на Вашето преживяване
Още
 

Deluxe

УЕЛНЕС ПРОЦЕДУРИ И БУТИК

Независимо дали искате желаете да се почувствате успокоен, възстановен или зареден с енергия, нашите успокояващи терапии ще възстановят усещането за хармония във Вашите душа и тяло. Можете да избирате от отпускащи лицеви и забавящи стареенето терапии, съживяващи
Още
 
Standard

ТРАДИЦИОННИ МАСАЖИ

Облекчете и намалете стреса, подобрете кръвообращението и жизнеността си с нашата колекция от отпускащи и възстановителни масажи.
Още
 

Suite

ФИТНЕС

Независимо дали се нуждаете от тонизираща тренировка, изграждане на перфектно тяло или просто изхвърляне на стреса, нашият комплексен фитнес център ще Ви помогне да постигнете целта си. Отворен 24ч /за гости на хотела/, центърът е оборудван с най-новите фитнес уреди на CYBEX, както и разнообразни кардио уреди.
 

Suite

ЗАЛА ЗА АЕРОБИКА

При нас се организират широк спектър от курсове по йога, пилатес, аеробика и др.